Rautavaaran Tilausajo Oy:n liikennepalvelulaki 150§ mukainen tiedonanto.

Rautavaaran Tilausajo Oy harjoittaa liikennettä henkilöliikenneluvan nojalla.

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Rautavaaran Tilausajo Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä reitillä Rautavaara-Hankamäki-Nilsiä. Tarjoamme myös tilausajoja, niin kotimaassa että ulkomaille. Toimintamme on ympärivuorokautista.

2. Palveluista ja muutoksista tiedottaminen 

Linjaliikenteemme reitistä ja aikataulusta saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä: www.matkahuolto.fi. Reittit ja aikataulut löytyvät myös kotisivuiltamme sekä painettuja aikatauluja saa autostamme. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme Matkahuoltoihin jätetyillä erillisillä tiedotteilla sekä yrityksen omilla kotisivuilla. Muutokset löytyvät myös Matkahuollon aikatauluista

3. Käytössä olevat maksutavat

Käteinen sekä yleisimmät maksu-ja luottokortit ,Matkahuolto Oy:n liput ja kortit. Lippujen hinnoittelu perustuu kuljettavan matkan pituuteen.

4. Asiakaspalaute  Asiakaspalautetta otetaan vastaan puhelimella numeroon 0505958999, sähköpostilla (rautavaaran.tilausajo@gmail.com), kotisivumme lomakkeella sekä henkilökuntamme välityksellä. Palautteeseen vastataan pikimiten, viimeistään 24h sisällä.

5. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen Linja-automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan. Kuljettajamme ovat suorittaneet erillisen erityisryhmien huomioimiseen ja palvelemiseen suuntautuneen koulutuksen. Pienten lasten kanssa matkustavia pyydämme ottamaan mukaan oman turvaistuimen. Yksin matkustavien pienten lasten saattajan edellytetään kertovan kuljettajalle lapsen matkan määränpää sekä yhteystiedot vastaanottajasta, jotta kuljettaja saa tarvittaessa yhteyden huoltajaan ja voi huolehtia lapsen matkan onnistumisesta. Kaikissa busseissa on turvavyöt Kuljettajamme avustavat asiakkaat autoihin.